Hoʻopau i ke kuni aʻo |Ua mālama ʻo Gitane i kahi hālāwai ʻike mana aʻo

微信图片_20220822080808

I mea e mahalo ai i ka poʻe holomua, e hoʻonoho i kumu hoʻohālike, e hoʻoulu hou i ka ohohia o nā lālā a pau o ka ʻaoʻao a me nā cadres e hoʻohana i ke kahua aʻo "Learning Power", e hoʻomaikaʻi i ka noʻonoʻo a me ka hoʻomaka ʻana o ke aʻo ʻana, a hoʻonui i ka pono o ke aʻo ʻana, Ma Iulai 27, Ua mālama ʻo Jitaian Company i ka hālāwai hoʻomaikaʻi "Learning Power" no ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā lālā ʻumi o ka ʻaoʻao me nā helu "Mana aʻo" ma ka hopena o Iulai 2022. Ua hele nā ​​alakaʻi o ka hui, nā kākau ʻōlelo lālā o ka ʻaoʻao, nā limahana a me nā ʻelele lālā o ka ʻaoʻao i ka hālāwai.

Ua hoʻomaikaʻi ke Kōmike Pāʻina o ka Hui Gitane i ka poʻe pacesetters aʻo a hōʻoia i nā holomua aʻo a me ke kūlana maikaʻi o nā lālā pāʻina o kēlā me kēia ʻāpana i ke kahua hoʻonaʻauao o "Ka Mana Aʻo".

 信图片_20220822081242

Ua hoʻoikaika ʻo Li Gang e hoʻomau mākou i ke aʻo ʻana, e aʻo i ka politika, ka hoʻokele a me ka ʻoihana, e hoʻonui i ko mākou ʻike noʻonoʻo, e hoʻoikaika i ko mākou ikaika "paʻakikī", a hoʻomaikaʻi mau i kā mākou hana a me ka pae ʻoihana.E hoʻomau i ka hana "hoʻolaha nui, hoʻonaʻauao a me ka hoʻomaʻamaʻa" hana, ʻoiaʻiʻo e ʻōlelo e paipai i ke aʻo ʻana, i hoʻopaʻa ʻia i ke aʻo ʻana, no laila ua lilo ka "Learning Power" i kumu hou o ka ʻai ʻana, lilo i puʻu uku no ka maikaʻi. ka hoʻomaikaʻi ʻana, lilo i pedal gas e hoʻoikaika i ka hana.Hoʻopili maoli i nā hopena aʻo i ka hana hana.

Ma ka hālāwai, ua hana nā limahana i hoʻomaikaʻi ʻia i ka hoʻololi aʻo ʻana a me ke kaʻana like ʻana, a hāʻawi nā alakaʻi o ka hui i nā makana i nā ʻelele o nā pacesetters aʻo.

"Ke hana lohi au a luhi au, e hoʻomanaʻo wau ʻaʻohe "Mana aʻo" i kēia lā"

"Hiki iaʻu ke aʻo i ka ʻike hou a hoʻomaikaʻi i koʻu mākaukau a me ka heluhelu heluhelu, a ke koi nei au e hoʻohana ia mea"

"He ʻokoʻa nā ʻano pilikia pane pane nīnau, e hoʻāʻo ana i ka hiki ke pane a me ka pae o ka ʻike, ikaika loa"

Ma o kēia ʻōlelo hoʻomaikaʻi ʻana, ua hoʻoulu nui ʻia ka ʻoliʻoli aʻo o ka hapa nui o nā lālā a me nā kākā.Ua ʻōlelo mākou a pau e lawe mākou i nā haumāna maikaʻi o Learning Power i kumu hoʻohālike, e aʻo ikaika, e hoʻopili i nā mea a mākou i aʻo ai, e aʻo a hoʻohana i ka "Learning Power" APP ma ke ʻano he hana noʻonoʻo e hāpai i ka hana, hoʻomaikaʻi i ka hiki a me ka mahiʻai, hoʻohui i ke aʻo ʻana. me ka hana a me ke ola kokoke loa, e hoʻomohala i nā maʻamau maikaʻi o ke aʻo ʻana, a hoʻokipa i ka 20th Party Congress me nā hana kūpono a No ka hoʻokipa ʻana i ka lanakila o ka 20th Party Congress me nā hana kūpono a me nā hoʻokō maikaʻi loa.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-22-2022