Ua hana ʻo Gitane i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka ʻike kākau nūhou a me ka hoʻolaha ʻana: e hoʻomaikaʻi hou i ka hiki ke kākau ʻana o nā cadres a me nā limahana

信图片_20220822084135

Ma Iulai 28, ua kono ke Komite Party o Gitane iā Guan Yaohui, Hope Kuhina o Party Group Department of Equity Company, iā Gitane no ka hoʻomaʻamaʻa kūikawā ma ka ʻike kumu a me nā mākau o ka kākau nūhou e hoʻomaikaʻi hou i ka maikaʻi holoʻokoʻa a me ka hiki ke kākau nūhou o ka hui propagandist. .ʻOi aku ma mua o 30 poʻe i hele i ke aʻo ʻana, ʻo ia hoʻi nā alakaʻi o ka hui, nā kākau ʻōlelo o nā lālā pāʻina, nā mea hoʻolaha a me nā mea hoihoi kākau o kēlā me kēia ʻāpana.

信图片_20220822084146

Ma ke aʻo ʻana, ua kū ʻo Kuhina Guan i kahi ʻano ʻoihana, i hui pū ʻia me kona ʻike ponoʻī i ka kākau nūhou no nā makahiki he nui, e pili ana i ka ʻike kumu o ka kākau nūhou a pehea e kākau ai i kahi paʻi paʻi maikaʻi ʻelua ʻāpana e wehewehe i nā mākau kākau nūhou i ka hohonu. mai ka nūhou poʻomanaʻo, hoʻolauna, kino, hoʻopau kākau ʻano a me ke kākau ʻana i nā lula a me nā ʻano ʻē aʻe o ke kākau ʻana i kahi hoʻokuʻu paʻi maikaʻi, i ka manaʻo o ka mea nui, e haʻi i ke ʻano o ka kikokikona, hoʻomaʻamaʻa maʻiʻo ʻelua ʻike theoretical, akā i nā hihia kūpono. , i ʻike hohonu ka poʻe komo i ke kākau nūhou.

信图片_20220822084152

Ma keʻano o ka hoʻokōʻana i ka paʻi a me ka hana hoʻolaha a Gitane, ua hoʻokūpaʻaʻo Li Gang e hoʻokō pono i kaʻuhane o ka paʻi a me ka hoʻonaʻauao hoʻolaha, e hoʻohana i nāʻano kākau a me nāʻike o ke Kuhina Guan i ka nūpepa i kēlā me kēia lā a me ka hana hoʻolaha o Gitane, e kākau. hou a hoʻomaʻamaʻa hou aku, i mea e hoʻohana ai i kāu mea e aʻo ai.ʻO ka lua, pono mākou e hoʻomau i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hiki ke "'ōlelo, kākau a hana", hoʻoikaika i ka hiki ke kākau e hoʻomaikaʻi, e like me ka mea hoʻolaha Gitane maikaʻi.ʻO ke kolu, ʻo ka hana hoʻolaha ma ke ʻano he ʻāpana koʻikoʻi o ka hana kūkulu hale pāʻina, e pāʻani i kahi kuleana kākoʻo lawelawe koʻikoʻi.Manaʻo mākou e hiki i nā luna a me nā limahana a pau o ka hui ke hoʻoikaika i ka hiki ke kākau ʻōlelo hoʻolaha, hoʻonui i ka pono o ka hoʻolaha nūhou, a hoʻolaha i ka hana hoʻolaha nūhou a Gitane e hana i kahi kūlana hou a piʻi i kahi pae hou.

Ma o kēia hoʻomaʻamaʻa ʻana, ua hōʻike nā cadres komo a me nā limahana i ka piha o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā waiwai maloʻo, me ka hana ikaika a me ka hoʻokō, hoʻomaopopo piha i ke koʻikoʻi o ke kākau ʻana i ka nūhou, pōmaikaʻi nui.ʻO ka hana aʻe e hoʻomau i ka mālama ʻana i kahi kūlana piha o ka noʻonoʻo a me ke kino, e aʻo i ka hoʻoikaika ʻana i ka hana, e aʻo i ka hoʻopili ʻana, e hoʻoikaika ikaika i ka hiki a me ke kiʻekiʻe o ka paʻi a me ka hoʻolaha, eli i nā mea koʻikoʻi, a hoʻomau i ka hoʻolaha ʻana i ka ʻoihana paʻi a me ka hana hoʻolaha. i kahi kūlana hou, e hālāwai me ka lanakila o ka 20th Party Congress e hana i kahi lewa maikaʻi o ka manaʻo o ka lehulehu.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-22-2022